Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Geen gedoe, Goed geregeld


AutoFirst Autobedrijf Surink is gelegen in Nieuwe Niedorp en staat service en kwaliteit in een hoog vaandel. In onze geheel vernieuwde werkplaats kunt u terecht voor APK, reparatie en onderhoud van alle merken auto's.

De ontwikkelingen in de automotive gaan snel. Wij vinden goed opgeleid personeel, die kennis hebben van de nieuwste technieken belangrijk. Om zo onze klanten uitstekend te helpen. Of het nu gaat om een nieuwe auto, EV en Hybride of een oldtimer, wij helpen u graag! Door onze moderne werkplaats zijn wij klaar voor de toekomst!

Wij helpen u graag neem bij vragen gerust contact met ons op of kom langs in de garage. De deur staat altijd voor u open en de koffie staat klaar.

Geschiedenis
Een gemotiveerd team in een familiaire sfeer. Martijn Surink heeft in 1991 samen met zijn vrouw Corrie het bedrijf van de Firma Peereboom overgenomen dat er sinds 1930 op dit adres aan de Dorpsstraat te Nieuwe Niedorp gevestigd was. Sinds 2000 runt Martijn samen met zoon Raymond de werkplaats waarbij Corrie en schoondochter Kirsten de planning, administratie en onderdelen voorziening regelen. Zij zijn tevens het aanspreekpunt voor de klanten en zorgen er ook voor dat er op tijd een kopje koffie klaar staat. In 2016 hebben Raymond en Kirsten het bedrijf overgenomen waarbij Raymond in de werkplaats de steun heeft van Willem Dekker (als 1e monteur).

Sinds de dertiger jaren staat men op de dorpsstraat 247 te Nieuwe Niedorp al in de rij om een bezoek aan de garage te brengen. Het begon indertijd met A-Fords, solexen en rijwielen.

Momenteel kan men hier met elk merk terecht van Alfa Romeo tot Volvo voor goed advies, onderhoud en reparaties. Bel voor een afspraak of kom gewoon even langs.

"Loop gewoon even binnen voor een goed advies of maak een afspraak"


Tot ziens bij AutoFirst Autobedrijf Surink!


AutoFirst. Geen gedoe, Goed geregeld